Илчо Захариев

Илчо Захариев

Контактирајте ме

Кандидат за Градоначалник на Општина Штип

@IlcoZahariev:

 • Кај манастирот Св. Недела, градоначалникот на Штип ги отвори Велигденските фолклорни средби http://t.co/XCmM3AjGNm

  12.05.2013 17:49:21
 • Пехарите и медалите на најдобрите екипи во ракомет за младинки ги додели градоначалникот прим.м-р Илчо Захариев http://t.co/TBm3sUBg2e

  12.05.2013 17:49:04
Вчитување на вестите од порталот на ВМРО-ДПМНЕ...
 1. Илчо Захариев-На штипјани им се допаѓа овој кандидат!!!

  Илчо Захариев-На штипјани им се допаѓа овој кандидат!!!

 2. Интервју на Илчо Захариев четврти дел 22.03.2013

  Интервју на Илчо Захариев четврти дел 22.03.2013

 3. Говор на градоначалникот Захариев по повод 11-ти октомври

  Говор на градоначалникот Захариев по повод 11-ти октомври

 4. Штип

  Штип

 5. ВМРО ДПМНЕ Химна локални избори 2013

  ВМРО ДПМНЕ Химна локални избори 2013

 6. Интервју на Илчо Захариев прв дел 22.03.2013

  Интервју на Илчо Захариев прв дел 22.03.2013

 7. Промоција на Програмта за Локалните избори 2013 година

  Промоција на Програмта за Локалните избори 2013 година

 8. ВМРО-ДПМНЕмитингШтип

  ВМРО-ДПМНЕмитингШтип

 9. Познати личности за Илчо Захариев

  Познати личности за Илчо Захариев

 10. Интервју на Илчо Захариев втор дел 22.03.2013

  Интервју на Илчо Захариев втор дел 22.03.2013

 11. Интервју на Илчо Захариев трет дел 22.03.2013

  Интервју на Илчо Захариев трет дел 22.03.2013

 12. Градоначалникот прим. м-р Илчо Захариев - детско игралиште на "Косовска" 27.12.2013

  Градоначалникот прим. м-р Илчо Захариев - детско игралиште на "Косовска" 27.12.2013

 13. Отчет на градоначалникот на Штип,прим. м-р Илчо Захариев

  Отчет на градоначалникот на Штип,прим. м-р Илчо Захариев

 14. прим. м-р Илчо Захариев - Новогодишно обраќање

  прим. м-р Илчо Захариев - Новогодишно обраќање

 15. 00021

  00021

 16. Помоција на Програмата за Локалните избори 2013

  Помоција на Програмата за Локалните избори 2013

 17. 00015

  00015

 18. Отчет на градоначалникот прим. м-р Илчо Захариев за периодот април 2014-април 2015

  Отчет на градоначалникот прим. м-р Илчо Захариев за периодот април 2014-април 2015

 19. прим. м-р Илчо Захариев - Изграден асфалтен пат до с.Сарчиево

  прим. м-р Илчо Захариев - Изграден асфалтен пат до с.Сарчиево

 20. Градоначалникот во предновогодишна посета на дежурните служби

  Градоначалникот во предновогодишна посета на дежурните служби

 21. Игралишта

  Игралишта

 22. Промоција на кандидатот Илчо Захариев

  Промоција на кандидатот Илчо Захариев

 23. Училишта

  Училишта

 24. Џонсон Контролс

  Џонсон Контролс

 25. Спортски сали

  Спортски сали

Мапа на Општината

Штип

Остани во контакт

Вашата приватност е многу важна за нас. Поради тоа составен е документ за приватност кој служи за вие да резберете како ги користиме личните податоци или информации кои ги собираме кога вие ги посетувате нашите сервиси, како и некои од процедурите кои ги преземаме за да ги заштитиме тие податоци.

Повеќе
ВМРО-ДПМНЕ Сите права се задржани. 2013
RSS